Over ons

Real Estate: vastgoed en makelaardij

Mijn naam is Rob. Als vastgoedmakelaar heb ik 22 jaar ervaring met de verkoop van appartementen, huizen en ander onroerend goed. Hierbij was ik betrokken bij alle facetten van vastgoed en makelaardij: waarde schatten, opstellen vastgoedadvertenties, kooponderhandelingen en de uiteindelijke verkoop van een woning met de ondertekening van de notarisakte. De verkoop van een woning is een grote stap waarbij je een heel aantal beslissingen moet nemen en je rekening moet houden met een heel uitgebreide regelgeving. Om je in al deze stappen te helpen, ben ik deze blog gestart met tips en checklists die je kan gebruiken bij de verkoop van een woning en het opstellen van een vastgoedadvertentie die in het oog springt!

Archief

Recente artikelen

Tags

Real Estate: vastgoed en makelaardij

Schakel een verhuisbedrijf in

by Brianna Rhodes

Wanneer je gaat verhuizen kan dat ontzettend veel werk zijn. Naast dat het natuurlijk sowieso een hele verandering is, is het ook nog eens zo dat er vaak veel dingen moeten gebeuren voordat je eindelijk lekker in je nieuwe huis zit. Vaak kun je wel hulp krijgen van vrienden familie, maar soms ook niet en dan is het ontzettend fijn dat er zoiets bestaat als een verhuisbedrijf.

Verhuizen

Er zijn verschillende redenen waarom iemand verhuist. Het kan zijn dat hij verhuist om dichter bij het werk te gaan wonen, het kan zijn dat iemand intrekt bij zijn geliefde, maar ook dat iemand uit zijn ouderlijk huis gaat om op kamers te gaan wonen. Wat dan ook de reden is voor de verhuizing, een verhuizing kost enorm veel energie en kan stressvol zijn. Een nieuwe omgeving en daarnaast kan het zijn dat er veel moet gebeuren met het nieuwe huis. Zelfs wanneer dat niet het geval is, kan het verhuizen zelf ook veel werk zijn. Je bent dan al gauw aangewezen op vrienden en familie. Ook kun je er voor kiezen om een bedrijf in te huren dat jouw helpt. Een verhuisbedrijf.

Verhuisbedrijf

Een verhuisbedrijf is een bedrijf dat, zoals de naam al doet vermoeden, helpt met verhuizen. Een groot gedeelte van het werk dat komt kijken bij een verhuizing wordt namelijk opgepakt door het bedrijf. Er zijn verschillende manieren hoe dit bedrijf ingezet kan worden. Allereerst kun je losse verhuizers inhuren. Zij helpen jou dan met alles wat je van hen vraagt wat verwant is aan het verhuizen. Op die manier heb je genoeg mensen die helpen wanneer je net een paar handen te kort komt. Ook kan het bedrijf de verhuizing zelf doen. Wanneer jij zorgt dat alles klaarstaat, zorgen zij ervoor dat alle spullen op de nieuwe bestemming komen. Daar worden ze uit de verhuiswagen gehaald. Een laatste manier is een soort all-in. Het bedrijf zorgt dat alles ingepakt wordt, verhuisd wordt en vervolgens op de nieuwe bestemming weer uitgepakt wordt. In wezen hoef je dan niets te doen. Je moet natuurlijk wel de verhuizers doorgeven wat waar precies moet komen te staan. Ook positief is dat alles in de verhuiswagen verzekerd is. Wanneer er iets gebeurd met een van de spullen, hoef je je geen zorgen te maken aan de ontstane schade aan de spullen.  

Tot slot

Wanneer je gaat verhuizen en echt wat extra hulp nodig hebt, kun je het beste een verhuisbedrijf inschakelen. Op die manier loopt de verhuizing voorspoedig en hoef je je eigenlijk nergens druk om te maken tijdens de stressvolle periode.

Delen